Къща за гости „Завоя“ с.Крушуна


Къща за гости „Завоя“ с.Крушуна

Със сигурност ще обикнете това място. Веднъж, след като сте били там, ще искате да се връщате постоянно.

Става дума за китно местенце в близост до истинско природно съкровище– Крушунските водопади, които се славят с най- голямата водна каскада в България. В района има още различни екопътеки и много други места за разходки.

Къща „Завоя“ разполага с обширен двор, изваден сякаш от описанията на някой символист.

Може да стоите „на тиферич“ целия следобед и да се наслаждавате на идилията, а по- дейните могат да спортуват. Има още и просторен хол, от който лъха спокойствие и уют, кухня, в която можете да намерите всичко необходимо, както и спални за вас, семейството и приятелите. Най- хубавото е, че те са разделени в две постройки- тоест същинската част се състои от голям хол с камина, спалня и санитарен възел на първия етаж и още една стая с две спални на втория етаж. За по- големи компании може да предложим още две спални места– в хола до камината. А другата постройка разполага с три двойни стаи с разтегателни дивани и допълнителни легла, както и напълно оборудвана кухня с камина, пещ и трапезария.

Цена: 450 BGN (за цялата къща)

При резервация се капарира 30% по банковата ни сметка: Получател: Адриан Красимиров Джонев Банка: ДСК, Сметка IBAN: BG92STSA93000023465644

Елате и си подарете пълноценна почивка и веселие. Подарете си удоволствието да имате усмивка, която ще стои на лицата ви постоянно!