Къща за гости „Пчелина“ с.Кърпачево


Къща за гости „Пчелина“ с.Кърпачево

Къщата се намира в село Кърпачево, на 4 км от местността „Маарата“ и съвсем близо до пещерата „Гарваница“. Тази къща няма как да оправдае очакванията ви, защото предлага повече, отколкото можете да си представите!

Голям двор на две нива, удобен за спорт или почивка, с автентична българска обстановка под навеса – с дъбова маса и камина, която далеч не е декоративна. А ако е студено, може да се насладите на чаша греяно вино пред камината вътре в къщата. И това не е всичко, тя разполага още с 7 + 2 места за спане: 2 спални и една тройна стая, плюс още две легла в трапезарията на първия етаж; оборудвана кухня, камина, два санитарни възела и външно барбекю. На 50 метра от нея започва пешеходен маршрут (3 километра) до Крушуна и Крушунските Водопади. Само на няколко километра от селото се намира и пещерата „Гарваница”. Съберете смелост и сили и тръгвайте надолу, защото гледката си заслужава!

И накрая, за най-любопитните фенове на селското стопанство – предлагаме демонстрация и участие в процедура за истинско вадене на мед !

Цена: 150 BGN (за цялата къща)

При резервация се капарира 30% по банковата ни сметка: Получател: Адриан Красимиров Джонев Банка: ДСК, Сметка IBAN: BG92STSA93000023465644